Apparaten inleveren voor het goede doel

mainImage
Apparaten inleveren voor het goede doel

Heeft u een kapot elektrisch apparaat of een spaarlamp die het niet meer doet? Inleveren bij de Milieustraat Noordpolder of bij kinderboerderij De Dierenhof is altijd goed. De apparaten zitten vol grondstoffen voor nieuwe producten en u bent van uw spullen af. Bovendien kunt u meesparen voor het Repair Café en maakt u zelf kans op mooie prijzen! De actie van Wecycle loopt tot en met 31 augustus 2018.

Door ‘e-waste’ in te leveren, verdient u punten. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner winnen 1.000 euro voor het goede doel. Net als vorig jaar is het Repair Café door de gemeente aangewezen als het goede doel.

Zo werkt het
Als u bij de Milieustraat of de kinderboerderij bent, gaat u met uw smartphone naar www.wecycle.nl/inleveren en klikt u op ‘check in’. Via GPS wordt uw locatie herkend. U ontvangt een e-mail met een link. Daarmee kunt u zien of u een nieuw apparaat heeftgewonnen.

Tweede leven
De gemeente draagt het RepairCafé een warm hart toe. Waarom iets weggooien als uhet nog kunt gebruiken? Brengeen haperende stofzuiger of die föhn met kuren naar de vrijwilligers van het RepairCafé en zij gaan ermee aan de slag. Zo krijgen uw spullen nog een tweede kans.U kunt elke laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur terecht bij het RepairCafé in Gasterij de Ontmoeting (Boksdoornstraat 80).

Meer informatie
Kijk voor meer informatie www.wecycle.nl.


Foto: Digitaal Dagblad