Andy en Grace openen serie Zomerconcerten

mainImage
Andy en Grace openen serie Zomerconcerten

Zomerconcerten zorgen voor sfeer in Winkelhart Ridderkerk. Dit jaar kan de SER (Stichting Evenementen Ridderkerk) u weer een concertreeks aanbieden dankzij de subsidie van de Gemeente Ridderkerk. Komende zaterdag openen Andy en Grace de serie.

Het winkelend publiek kan van begin mei tot eind september genieten van de muzikale prestaties van merendeel Ridderkerkse muziekgezelschappen, tijdens de inmiddels traditionele zomerconcerten.
Een gevarieerd muziekprogramma verzorgd door verschillende Ridderkerkse muziekverenigingen, jeugdorkesten, artiesten, bands en koren van Nederlandstalig tot Klassiek en van Engelstalig Pop tot Instrumentaal.

De concerten worden gehouden onder de overkapping (Pagodetent) bij het winkelcentrum Ridderhof.
Dit jaar zullen alle concerten worden gehouden op de vrijdagavonden, uitgezonderd het concert van nieuwkomer Andy & Grace i.v.m. Dodenherdenking vindt dit optreden plaats op zaterdag 5 mei om 14.00 uur.
Nieuwkomers zijn ook Couleurs Vocale en Shantykoor Buitengaats (vorig jaar te gast tijdens de Pinkstermarkt) zijn dit jaar aan de concertreeks toegevoegd.

De stoelen die tijdens de concerten door de werkgroep Zomerconcerten worden geplaatst zijn zoals bekend geschonken door de Stichting Fonobori, waardoor u ontspannen kunt meegenieten.
En voor de opslag kan de SER terecht bij het Winkelhart Ridderkerk. Ook kunt u op het aangrenzende terras van Brasserie NJoy het luisteren combineren met een consumptie. Dubbel genieten dus!


| Foto: Digitaal Dagblad