Aftellen naar Bluezy Blues festival

mainImage
Aftellen naar Bluezy Blues festival

Over anderhalve week is het zover: Het 15e Bluezy Blues Festival in Ridderkerk. De Stichting Blues & Rootsmuziek Ridderkerk, heeft weer een internationaal breed gevarieerd programmering neer kunnen zetten, maar waarin ook ruimte is voor toppers van van eigen bodem.
Rootbag en GG and the Cruisers zijn de nationale acts. Uit België komt de formatie Boogie Beasts. Frankrijk is de thuisbasis voor Nico Duportal And The Rhythm Dudes. Amerika is hofleverancier met de formaties Big Daddy Wilson, Jane Lee Hooker en de Joey Gilmore Band, die op het podium zal optreden met Fat Harry & The Fuzzy Licks uit Nederland.

Kaarten voor het festival zijn via de webshop op de website te koop en kosten in de voorverkoop € 25,- en op de dag zelf aan de zaal € 30,-. Kaarten zijn ook verkrijgbaar zijn bij de verschillende voorverkoopadressen. Je kunt ze hier alvast bestellen.

Kaartverkoop:
Entree in de voorverkoop € 25,00
Dagkassa, indien voorradig, € 30,-
Voorverkoop via de webshop

Ook voorverkoop bij de volgende adressen:
Radio en TV Ridderkerk
Sportcafé de Fakkel
Sandy Primera Shop Ridderkerk
Bluessociëteit L’Esprit in Rotterdam
Ab & Hans knipshop Papendrecht

Bestel je 2 of meer tickets?
Wellicht wil je dan 'Vriend van de Bluezy Blues Festival' worden? Al voor 150,- steun je dit geweldige Ridderkerks evenement, daarvoor krijg je 2 tickets, 6 consumptiebonnen en toegang tot de VIP-bar.


Foto: Digitaal Dagblad