Aafje vrijwilligers beloond met erespeld

mainImage
Aafje vrijwilligers beloond met erespeld

Op dinsdag 27 november heeft zorgorganisatie Aafje ook de drie vrijwilligers uit Ridderkerk feestelijk onthaald. Al 10 jaar zetten deze personen zich in voor bewoners van de Aafje locatie Reyerheem.

Deze erevrijwilligers verschaffen de bewoners van Reyerheem allerhande gezelligheid en ondersteunen de bewoners hartelijk bij verschillende activiteiten: ondersteunen bij activiteiten, uitstapjes, kerkdiensten en ontmoetingspleinen; als maatje met een luisterend oor, als oplossen van technische zaken en noem maar op.
35 vrijwilligers in het zonnetje.

‘Dit jaar mocht ik aan 35 vrijwilligers de erespeld overhandigen. Vijf zetten zich zelfs al 25 jaar in en 30 van hen 10 jaar. Stuk voor stuk trouwe vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor bewoners van onze verzorgings- en verpleeghuizen in Ridderkerk, Rotterdam en Capelle aan den IJssel’, aldus Guy Buck, voorzitter Raad van Bestuur. ‘Reden genoeg om hen in het zonnetje te zetten, in de nabijheid van familie en goede vrienden. Elk jaar eren we onze vrijwilligers die zich 25 en 10 jaar inzetten. Maar we zijn natuurlijk trots op al onze vrijwilligers!’.

Vrijwilligerswerk bij Aafje
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Aafje belt u het vrijwilligersbureau 088 8 231 300 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur)


| Foto: Digitaal Dagblad