Di-rect gaat zelfs drie avonden optreden in De Kuip in Rotterdam

22 June 2024, 17:01 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
Set Vexy

Di-rect geeft volgend jaar drie concerten in De Kuip in Rotterdam. De band maakte zaterdag bekend dat ze ook op 12 juni 2025 zullen optreden in het voetbalstadion.

De band kondigde donderdag de eerste show op 14 juni 2025 aan. Een dag later werd er een tweede concert op 13 juni 2025 aan toegevoegd. Het worden de grootste concerten van de Haagse band tot nu toe. Vanochtend begon de reguliere kaartverkoop voor de concerten.

"We kunnen het niet bevatten, een derde show in De Kuip!", schrijven de bandleden in een mail aan fans van de groep. "De kaarten voor zaterdag 14 juni zijn sold out, voor vrijdag 13 juni zijn er nog een aantal laatste kaarten beschikbaar… dus op donderdag 12 juni doen we nóg een show in De Kuip!" Kaarten zijn te koop via Di-rectindekuip.nl.

De concerten van Di-rect zijn mogelijk de laatste die in De Kuip plaatsvinden, omdat er rondom het stadion van Feyenoord nieuwe woningen worden gebouwd. In het verleden traden grote namen als David Bowie, U2, The Rolling Stones en Bob Dylan er op.